header
 
carnavalito
joao28
anne
 

 

MELDING TIL VÅRE KUNDER:
Vi vil med dette meddele alle at vi ikke har noe å gjøre med Natal- saken som figurerer i media.
Vi synes det er fint at politiet nå rydder opp slik at alle uærlige elementer blir borte fra bransjen.
InvestBrasil nyheter :

Vår daglige leder har nettopp kommet fra Brasil med flotte nye prosjekter i Natal, Fortaleza og Joao Pessoa. Vi har både leiligheter, hus og bungalows av meget høy standard å tilby våre kunder.Vi gjør vårt beste for å ivareta ønsker som utsikt over havet, nærhet til stranden, infrastruktur i nærheten, dvs. butikker, lokalbuss etc.

Vi kan nå tilby dere en spennende nyhet i Natal : Dunas Resort.
Det er et eksklusivt anlegg på Geniapabu stranden som inneholder alt du kan tenker deg av komfort ; 10 minutter fra Natal sentrum finner du dette fantastiske stedet.
As Dunas Resort er et leilighetskompleks bygget 200 meter fra stranden med utsikt til de vakre sanddynene i Geniapabu, derav navnet Dunas.

Her får du alt du ønsker deg for din feriebolig; en flott leilighet med alle bekvemmeligheter, utsikt, nærhet til stranden, svømmebasseng og flotte fellesområder, samt sikkerhet i form av et lukket område med vakthold 24 timer i døgnet.Dunas Resort.

En av Nyhetene er det flotte anlegget Victory Marine Resort som ligger 34 km fra den nye internasjonale flyplassen som åpner i juni/juli-06 i Joao Pessoa. hele området består av162 bungalows med egen strandlinje. Hver bungalow har et bo areale på 115 m2, dvs. 3 soverom, hvorav en er suite, dvs. eget bad og garderobe,stue, kjøkken, bad og terrasse. Det er et lukket anlegg med vakthold, 140.000 m2 fellesområde som består av egen aquapark på 1900 m2, lekeplass for barn, 2 tennisbaner, en fotballbane, parkering for 200 biler, egen restaurant .

I Joao Pessoa har vi i tillegg tre helt nye eneboliger,"As casas do Seor Victor "i gangavstand til Das Campinas stranden, hvert med eget svømmebasseng, et hus er ferdig og to er under bygging nå. Alle tre hus ligger ved siden av hverandre i et godt nabolag, med høy mur rundt huset og el. portåpner.

I Fortaleza har vi flere ved noen av de mest fantastiske strendene i Ceara, med svømmebasseng, flott utsikt og høy standard. En unik sjanse til å gjøre en god investering.

Sjekk våre nyheter: !!


  Flotte leiligheter i Natal Dunas Resort , klikk her !
  Flotte hus i Paraiba /Joao Pessoa , klikk her !
  Flotte leiligheter i Ceara /Fortaleza , klikk her !

joao2 joao6
joao8 joao9

port1
bild5
victory
 
casas seor victor
 
morada
Telf 47374785
InvestBrasil AS

Postboks 186 Økern - 0510 Oslo

Telf 47374785