header
guayaba

 

OM PIPA

Pipa er navnet på området som ligger ca. 85 km sør for Natal på nordøstkysten av Brasil. Det er et meget godt klima her, fuktigheten er lav pga. en sør-østlig bris som kommer inn fra Atlanterhavet. Det er ikke fuktig varme slik man finner andre steder i Brasil. I nord øst- Brasil er klimaet mye bedre. Vanligvis er det temperaturer rundt 28-30 grader, sol og alltid med en liten bris, ikke for fuktig. Nord-øst Brasil er en liten klimasone for seg selv. Nattetemperaturen går sjelden under 23 grader. I perioden fra juni til august er det "vinter". I denne perioden regner det endel, men fremdeles er det meget behagelig å være nordboer: mye sol og gode temperaturer.
Pipa har et rolig natteliv, men flere og flere blir klar over denne ”perlen” av et sted og Pipa har nå både hoteller og ”pousadas”, som er litt enklere, gjerne familedrevne, hoteller og turismen er godt i gang, men ikke på linje med Natal ennå. Prisnivået ligger av den grunn godt under Natal, og det finnes et stort utvalg av restauranter og spisesteder med hyggelige priser. Som et eksempel vil en middag for to med drikke til ligge på rundt 80 – 100 kr i Pipa.
Det går buss mellom Pipa og Natal flere ganger om dagen og turen tar ca. 1,5 time en vei. Natal er en storby med ca. 700.000 innbyggere, mens Pipa ennå har beholdt mye av det opprinnelige preget av en fiskerlandsby.
Pipa har hele 10 km med fantastiske strender, hvorav de største heter Praia da Pipa, Praia das Minas, Praia do Amor, Praia Principal, Praia dos Golfinhos, Praia do Madeiro og Praia de Cacimbinhas. Ved flere av disse strendene kan man se delfiner og det er ideelle forhold for surfere. Ønsker man å slappe av og bare nyte tilværelsen er Pipa absolutt stedet.

Sjekk denne linken med mye verdifull informasjon om Pipa Her


pipa1
bild5
playa
 
palme
Vi lanserer PIPA NATURA !!!


You have certarnly dreamed of having your own private paradise in Pipa Beach - a breathtaking scenario formed by cliffs,dunes,preserved rain forest,exuberant ocean,natural pools,bays, lagoons,and rivers. Pipa has beeen acclaimed by international critics as one of the most beautifull beaches on the planet. Its unique and exotic beauty,its restaurants and natural atracctions are magical features wich charm people of all ages and from all over the world.
The Pipa Natura Residential Condominium is you greatest chance to tourn your dream into reality and to give your family unforgettable moments in a confortable and private enviroment where contact with nature and the beach is everywhere.

8000 m2 of pure fun for you and your family !

Se på video og mer informasjon her eller lastned pdf prospekt her

 
Telf 47374785
InvestBrasil AS

Postboks 186 Økern - 0510 Oslo

Telf 47374784