header
 
cangrejitos
 
rico
 
bandera

 

Om Natal

Natal ligger på nordøstkysten av Brasil. Det er et fantastisk område med rundt 400 km kystlinje og mer enn et dusin vakre strender med krystallklart vann som bare venter på å bli utforsket. Natal har noe for enhver smak; snorkling, dykking, fisking, seiling, ridning, eller rett og slett å dra på oppdagelsesferd rundt omkring og se alle mulighetene som finnes. Natal by har et bra natteliv for de som ønsker det, et eget karneval utenom sesongen har de også. For de som heller vil ha stillhet og ro er det bare å bosette seg litt utenfor Natal by.
Natal ble grunnlagt allerede i 1599, og under 2. verdenskrig ble Natal brukt som flybase for å kontrollere all kommunikasjon til og fra Afrika. Natal by har pr. i dag 800.000 innbyggere. Fordi Natal området ligger tett opptil ekvator linjen, har det en gjennomsnittstemperatur på 28 gr.C, med 15 soltimer om dagen. Natal er et tropisk paradis som er kjent for sine vakre strender, sanddyner, laguner, og rene luft. Men det er også en kulinarisk opplevelse å besøke Natal som er viden kjent for sin sjømat.
Natal er også et ideelt reisemål for revmatikere, astmatikere og andre som sliter med helseproblemer,. NASA har nylig erklært at Natal området har den reneste luften i hele Sør Amerika.

Strender i Natal området: Tabatinga, Buzios, Genipabu, Muriu, Pirangi, Ponta Negra, Redinha Dette er de største strendene i Natal området, men det er mange, mange flere.

to girls
 
jerico
bild5
barco
 
cacao
 
n8
 
n7
Telf 47374785
InvestBrasil AS

Postboks 186 Økern - 0510 Oslo

Telf 47374784
http://www.classificados-brasil.com