header
 
jericoara
 
 
 

 

Generell informasjon

Alle våre boligprosjekter vil bli bygget i henhold til norsk standard. Det vil si slik nordmenn forventer at deres leilighet skal se ut, med kjøkken innredning, baderomsinnredning og ferdig flislagt. Brasilianerne selger sine leiligheter uten innredning av noe slag, og det er helt vanlig i Brasil. I tillegg har brasilianerne et helt annet krav til leilighets standard enn det vi er vant med i Norge. De krever ikke verken utsikt eller terasse, noe vi tar som en selvfølge. Våre konsulenter har som rutine å følge tett opp byggeprosjektet underveis, slik at man unngår enhver form for problemer. Vi vil også påpeke at de tegningene du som kunde får se på salgs prospektet, selvfølgelig tilsvarer leiligheten du får, det blir ingen ”overraskelse” til slutt.

Forsinkelse
Akkurat som norske byggeprosketer kan også brasilianske byggeprosjekter bli forsinket. Investbrasil A/S aksepterer som normalt en forsinkelse med inntil 3 måneder for å klargjøre prosjektet. Derfor ønsker vi at du tar dette til etterretning, og legger det til i ditt tidsskjema. Investbrasil A/Svelger entreprenører med omhu nettopp fordi vi anser at tidsskjema og byggestandard er uhyre viktige faktorer i et byggeprosjekt, og vi ønsker at disse blir overholdt.

Kontaktperson
Som kunde hos Investbrasil A/S vil du selvsagt ha en norsktalende kontaktperson, og på lik måte har vi også en brasiliansk medarbeider som kan hjelpe deg med alle små og store spørsmål angående Brasil; lover og regler, offentlige kontorer osv. Fra det øyeblikket du reserverer en leilighet vil du få full oppfølging og informasjon om fremdriften av utbyggingen, og du kan selv sjekke dette på internett. Investbrasil bistår deg som kjøper med alle juridiske dokumenter helt til innflytting, dette vil si også hjelp til å bestille strøm, vann, telefon, dvs. nødvendige tjenester til enhver leilighet.

Fellesutgifter
Fellesutgifter kommer naturligvis i tillegg til prisen på leiligheten, innunder fellesutgifter gjelder vaktmestertjeneste,avfallshåndtering, rengjøring av fellesarealer, svømmebasseng, posttjeneste etc
.
Sjekk våre nyheter: !!

   
  Flott tomt til salgs i Joao Pessoa (Lucena) , klikk her !
  Flotte leiligheter i Paraiba/Joao Pessoa , klikk her !
  Flotte hus i Paraiba /Joao Pessoa , klikk her !
  Flotte leiligheter i Ceara /Fortaleza , klikk her !
  Tomt til salgs i Barra de Mamanguape (Lucena) , klikk her !
  Tomt til salgs i Barra de Camaratuba (Paraiba) , klikk her !
 
brbeaches
bild5
niño
 
jericoarabarco
Telf 47374785
InvestBrasil AS

Postboks 186 Økern - 0510 Oslo

Telf 47374784