header
 
joao31
joao28
naranjas
joao60
 

 

Joao Pessoa :

Joao Pessoa er en by med rundt 700.000 innbyggere, den er kjent som Brasils grønneste by, dvs. en by full av grøntareal, parker og trær, dette gjør at luften er ren og det er ikke noe smog i byen. Sjøen er også like ren og badevennlig, og flere steder kan man dra ut til korallrev og svømme og mate fiskene. Det er som å bade i et akvarium. En fantastisk opplevelse! Alle strendene rundt byen er like flotte, det er god plass til alle, og fint for både for barnefamilier og eldre som vil ha fred og ro. Byen er en av de mest rolige og trygge i hele Brasil, derfor kommer folk fra hele Brasil hit for å feriere, fordi det er fredelig her og nesten ikke kriminalitet. Det er derfor Investbrasil A/S satser for fullt i Joao Pessoa, fordi vi kan garantere våre kunder at det er minimale sjanser for å bli ranet og frastjålet sine ting her.
Det ligner veldig på Spania eller Portugal, gatene er rene, det er orden og regler, folk er utrolig vennlige og  man kan gå ut på kveldene  uten risiko.
Tenker du på å investere i eiendom i Brasil, så er Joao Pessoa absolutt en investering i framtiden. Her har du alt som en nordboer kan ønske seg; flott klima, sol og sjø, trygghet, fantastiske mennesker og et prisnivå som man bare kan drømme om i Spania eller andre steder i Europa.

joao40 joao6
joao8 joao36
Derfor sier vi; ”Bem vindos ao Brasil!” – Velkommen til Brasil!
pescaditos
bild5
joao33
 
joao25
 
boteros
 
joao60
Telf 47374785
InvestBrasil AS

Postboks 186 Økern - 0510 Oslo

Telf 47374784